Uvjeti korištenja

Korištenjem mrežne stranice općine Erdut smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Mrežna stranica namijenjena je olakšavanju pristupa javnosti informacijama o instituciji i njezinim aktivnostima. Naš je cilj da su te informacije što cjelovitije, točnije i ažuriranije. Ukoliko nas obavijestite o pogreškama, poduzet ćemo sve potrebne korake da se one što prije isprave. Općina Erdut zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja ove mrežne stranice bez obveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Općina Erdut ne snosi odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu koja je nastala uporabom ove mrežne stranice. Općina Erdut se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje mrežne stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja mrežne stranice. Odricanjem od navedene odgovornosti općini Erdut nije cilj smanjiti odgovornost za njeno postupanje u skladu sa zakonskim propisima.

Također, ne možemo zajamčiti pouzdanost i ažuriranost informacija koje potječu iz vanjskih izvora i nalaze se na ovoj mrežnoj stranici. Informacije na ovoj mrežnoj stranici mogu sadržavati poveznice na mrežne stranice koje su izvan nadzora službi općine Erdut i za koje ne možemo prihvatiti odgovornost.

Informacije objavljene na ovoj mrežnoj stranici općeg su karaktera i kao takve nisu namijenjene specifičnim svrhama. Stoga se ne mogu smatrati stručnim ili pravnim savjetom (ako vam treba konkretan savjet, preporučujemo Vam da se obratite kvalificiranom stručnjaku).

Poduzimamo sve kako bismo što više smanjili smetnje prouzročene tehničkim pogreškama. Moguće je da se neki podaci ili informacije na ovoj mrežnoj stranici nalaze u datotekama ili su strukturirani u formatima koji sadrže greške. U takvim slučajevima ne možemo zajamčiti da naša usluga neće biti prekinuta ili otežana na bilo koji drugi način. Općina erdut ne prihvaća odgovornost u slučaju otežanog prijenosa podataka uslijed različitih internetskih mreža ili neusklađenosti zbog korisnikova mrežnog preglednika. Ako nam se ukaže na pogreške, pokušat ćemo ih što prije ispraviti.

Sadržaji s ovih mrežnih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora (osim u slučaju kada je izričito navedeno da je sadržaj prenesen iz drugog izvora). Dakle, ponovna upotreba je dopuštena uz uvjet da bude naveden izvor podataka. Međutim, korisnicima se savjetuje da provjere obavijesti o autorskim pravima pojedinih dokumenata i mrežnih stranica koje se održavaju u okviru mrežnog mjesta https://opcina-erdut.hr

Dopušteno je stavljati poveznicu mrežne stranice općine Erdut na druge stranice.

Skip to content