19. OSJEČKI PROLJETNI SAJAM

Osječki sajam d.o.o. na sajamskom prostoru Pampas , u Osijeku , od 02. – 04. ožujka 2012. organizirao je 19. OSJEČKI PROLJETNI SAJAM.
Na 2000 m2 zatvorenog i 5000 m2 otvorenog izložbenog prostora, sajamska priredba dala je prikaz najnovijih ostvarenja, roba i usluga, koje se primijenjuju na našim oranicama, gospodarstvima i industrijskim postrojenjima, u skladu s održivim razvojem, tradicionalnim iskustvima te primjenom vrhunskom tehnologijom s naglaskom na zaštiti vode, tla i okoline,koje jamče uspješno pokretanje novog proizvodnog ciklusa. Sjemenska roba, sadnice, zaštita bilja, gnojiva, strojevi, oprema i uređaji za ratarsku i stočarsku proizvodnju, finalni proizvodi poljoprivredne proizvodnje, prehrambene industrije, obrtnički proizvodi za poljoprivredu , bili su osnovni programski sadržaj izlaganja na OSJEČKOM PROLJETNOM SAJMU. Sajamska priredba dodatno je bila obogaćena brojnim sadržajima etno i kulturne baštine, prezentacije tradicijskih delicija našeg podneblja, autohtonih proizvoda i produkata suvremene poljoprivredne proizvodnje naših županija, gradova i općina. Kad se tome pridodaju stručne prezentacije, savjetovanja i okrugli stolovi, sajam je u cijelosti ispunio svoju misiju.
Na sajmu je svoj prostor imala općina Erdut ,koje je sa predstavnicima naše općine doprinjela raznolikosti ponude sajma.
U nastavku pogledajte fotogaleriju.

Ružica Šimon,dipl. oec
Siniša Bulajić dipl. ing .agr

Galerija slika

[nggallery id=33]

You may also like...

Skip to content