Agro Zemlja 2011.

Bizovačke toplice bile su domaćin 17. međunarodnom izložbeno-prodajnom sajmu poljoprivrede, prehrane, hortikulture, ribolova, lovstva, ekologije, seoskog turizma i obnovljivih izvora energije AGRO ZEMLJA 2011 , koji se održao od 21. do 23. listopada 2011.
U tradiciji dobre suradnje i ove su godine u pripremu sajma “Agro Zemlja” uključene nacionalne institucije s područja agrara uz potporu i pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.
Program Sajma bio je vrlo bogat i za svakog posjetitelja se moglo pronaći ponešto. U bogatom programu Sajma,između ostalog, bila je i najveća prodajna izložba agro-tehnike sa prezentacijama u istočnoj Hrvatskoj (poljoprivredna mehanizacija i oprema), obilježio se svjetski dan hrane za RH sa tematskim izlaganjem pića i hrane, 6. Stočarska izložba Slavonije i Baranje uz suorganizaciju HSC, vinogradarstvo i vinari Hrvatske u programu „Vinske ceste Hrvatske“, oprema za svinjogojstvo, stočarstvo,peradarstvo, velika ponuda cvijeća i sadnica, ponude obrtnika iz svih područja Hrvatske, predstavljanje najznačajnijih hrvatskih mlinova, proizvođači vode i bezalkoholnih pića i degustacije proizvoda, program za šumarstvo,lov i ribolov, prezentacije kreditnih ponuda,
Ponuda najznačajnijih mesnih industrija i degustacija proizvoda, niz stručnih skupova,promotivnih programa , kušaonica …

U program je također uključeno dvanaesto međužupanijsko predstavljanje općina sa specifičnim ponudama poljoprivrednih proizvodnji, prehrambenih proizvoda te obrtništva i malog poduzetništva, kao i prikaz kulturnog bogatstva stanovništva. Toj skupini pripada i naša općina Erdut koja je sudjelovala na sajmu sa svojim predstavnicima.

Ružica Šimon

Galerija slika

[nggallery id=32]

You may also like...

Skip to content