Dekupaž tehnika za početnike

druga Centar za mlade Dalj u partnerstvu sa općinom Erdut provodi projekt “60 plus- i mi smo za aktivnost i druženje”. Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i općine Erdut.
Opći cilj projekta je unaprijediti kvalitetu života starijih osoba u lokalnoj zajednici koje žive u vlastitom domu kroz sudjelovanje u različitim organiziranim kreativnim i edukativnim radionicama što pridonosi prevenciji institucionalizacije i promicanju aktivnog starenja.

Dekupaž je tehnika dekoriranja predmeta ili namještaja komadima papira koja predstavlja pravu umjetnost i stoljećima se koristi da se obični ili stari predmeti učine ljepšima. Za to je potrebno minimalno ulaganje u materijal i maksimalna posvećenost. Na kraju, predmet izgleda poput umjetničkog djela.
Dana 17.10.2017. godine u sklopu provedbe projekta “60 plus- i mi smo za aktivnost i druženje” održana je radionica “Dekupaž tehnika za početnike”.
Sudionici radionice su naučili osnovne dekupaž tehnike, što im je potrebno od materijala za dekupaž, te su počeli dekoriranjem predmeta koje su donijeli od kuće.

Sljedeća radionica će biti održana u petak 20.10. u 09:30 ujutro u prostorijama PORC-a.
Pozivamo sve zainteresirane osobe da nam se pridruže na radionici.

Milica Sevkić, voditeljica projekta

You may also like...

Skip to content