U erdutskom PORC-u počela nova serija predavanja Ambiciozne podučavaju pisanju poduzetničkih projekata

Kako je i najavljeno, na području općine Erdut potiče se samoinicijativa i pokretanje poduzetništva, bavljenje seoskim turizmom, otvaranjem obiteljskih poljorpovrednih gospodarstava, obrta… A kao potpora početnicima vrlo ambiciozno se aktivirao Poduzetničko-razvojni centar općine Erdut lokalna razvojna agencija d.o.o.
Naime, osim zimskih predavanja za osobe koje se bave poljoprivredom, jednom od glavnih gospodarskih grana na tom području, PORC je pokrenuo i s podukama onih koji se pripremaju za poduzetništvo pa im je potrebna pomoć u pisanju projekata kako bi ih aplicirali na neke od dostupnih domaćih i europskih fondova za sufinanciranje.
Tako je u prostorijama Poduzetničko-razvojnog centra llokalne razvojne agencije d.o.o. u središtu Dalja održan pripremni sastanak za seminar-radionicu pod nazivom “Kako napisati projekt”.
Kako doznajemo, radionice se planiraju održavati u prijepodnevnim i poslijpodnevnim terminima, a predavačica će biti direktorica PORC LRA Bojana Orsić, mag. oec s kojom će polaznici moći razaznati na koji način se pripremiti za provođenje kvalitetnih programa.

You may also like...

Skip to content