NAJAVA RADIONICA

Poštovani,

Općina Erdut je korisnik projekta“Razvoj infrastrukture u gospodarskoj zoni Bijelo Brdo“ koji se financira iz IPA III C Programa Regionalna Konkurentnost. Projekt je ukupne vrijednosti 606.162,14EUR, te se u trajanju od 18 mjeseci provodi u razdoblju od veljače 2012. do kolovoza 2013. godine, s osnovnim ciljem socio-ekonomskog razvoja mikroregije putem poticanja poduzetništva i unaprjeđenje poslovne infrastrukture. U sklopu projekta se predviđaju infrastrukturni radovi u gospodarskoj zoni Bijelo Brdo, kao i organizacija radionica kojima se želi doprinijeti jačanju gospodarskih aktivnosti na području općine, poboljšanju poslovnih rezultata poduzetnika, i povećanju njihove konkurentnosti .

U lipnju će se održati radionice na slijedeće teme:

1)      Pisanje projektnih prijedloga

2)      Organizacijski menadžment

Radionice će se održavati u prostorijama Kulturnog i znanstvenog centra Milutin Milanković u Dalju. Nakon završene radionice svi polaznici dobit će pisanu potvrdu o sudjelovanju. Posebno napominjemo da su osobe koje će provoditi radionice s izuzetnim iskustvom u provedbi EU projekata te će sva predavanja obogatiti praktičnim primjerima i interaktivnim pristupom temi.

U sklopu ovog istog projekta održat će se još dvije radionice na temu EU zakona u poljoprivredi i na temu evaluacije projekta. Radionice će se održavati krajem kolovoza 2012. te Vas ovim putem pozivamo da se prijavite ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na navedenim radionicama.

Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju putem emaila : porc@opcina-erdut.hr, telefona: 031 590-150, mobitela: Siniša Bulajić: 099 263 88 13,Ružica Šimon: 099 263 8814

S poštovanjem,

Poduzetničko razvojni centar općine Erdut d.o.o.

You may also like...

Skip to content