Općina Erdut i ove godine pomaže svim umirovljenicima, 1.500 paketića za Uskrs

Općina Erdut

DALJ – Općina Erdut darivat će sve umirovljenike u Dalju, Erdutu, Aljmašu i Bijelom Brdu uskrsnim paketićima, najavljuju općinski načelnik Jugoslav Vesić i donačelnik Dragan Vulin.

Čelnici Općine navode da Općina već nekoliko godina provodi ovu akciju darivanja imavši u vidu teško stanje umirovljeničke populacije, posebice u ovo vrijeme, kada je potrošačka košarica sve skuplja i skuplja.

– Podijelit ćemo 1.500 paketa, a budući da katolički i pravoslavni Uskrsi padaju ove godine na različite datume podjela će biti obavljena na dva puta. Prva podjela bit će 5. i 6. travnja, a druga 12. i 13. travnja. Paketići, za koje je Općina Erdut osigurala novac u proračunu, bit će distribuirani u mjesnim odborima općinskih naselja, poručuju Vesić i Vulin.

Općina pokazuje socijalnu osjetljivost prema najugroženijim kategorijama stanovnika pa je i ove godine proračunom osigurano općinsko sudjelovanje u troškovima liječenja teških bolesnika, osigurana su sredstva i za troškove stanovanja brojnim obiteljima u potrebi, a za 20 korisnika je Općina osigurala socijalnu skrb.D.Pejić

You may also like...

Skip to content