Prvi Memorijalni vatrogasni turnir Vladan Dragović DVD-a Bijelo Brdo

Dobrovoljno vatrogasno društvo Bijelo Brdo organiziralo je prvi Memorijalni turnir “Vladan Dragović” za male vatrogasce.

Dejan Mamlić iz DVD-a Bijelo Brdo kaže kako su turnir nazvali po sedmogodišnjem Vladanu koji je bio član DVD-a Bijelo Brdo sve do prometne nesreće u kojoj je stradao u ljeto 2012.

– Na turniru su, osim naše djece iz domaćinskog DVD-a, sudjelovala i djeca iz dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Dalja, Aljmaša, Erduta, Silaša, Borova, Bobote i Jagodnjaka. Prije samog vatrogasnog natjecanja djeca DVD-a Bijelo Brdo s čelnicima Društva i Vladanovom obitelji položili su vijenac i zapalili svijeće na Vladanovom grobu. Nakon doručka održano je svečano postrojavanje i minut šutnje u spomen na našeg člana izgubljenog u tragediji. Veselimo se što je toliko djece nastupilo na turniru, što nam ulijeva sigurnost i nadu u to će nas oni zamijeniti na vatrogasnom humanom poslu kada porastu. Čestitamo pobjedničkim ekipama, a poredak je sljedeći: treće mjesto osvojila je ekipa “DVD Aljmaš 1”, drugo mjesto pripalo je domaćinima iz ekipe “DVD Bijelo Brdo”, a prvo mjesto osvojio je “DVD Aljmaš 2”. Pobjednička ekipa učinila je lijepu gestu kojom je iznenadio majku našeg nekadašnjeg člana Vladana. Naime, osvojeni pehar aljmaški su vatrogasci darovali majci preminulog Vladana Dragovića – kaže Dejan Mamlić dodajući kako su se mali vatrogasci, nakon svečane dodjele nagrada, nastavili družiti na zajedničkom ručku u Domu kulture Bijelo Brdo.

You may also like...

Skip to content