Ekološka i radna akcija u Dalju

Udruga Eko-Dunav, Općina Erdut, Poduzetničko-razvojni centar općine Erdut, općinsko komunalno poduzeće Čvorkovac i mještani nastavljaju s ljetos započetim uređenjem dunavske obale na kupalištu i plaži Jama u Dalju.
Jelena Eklemović i Siniša Bulajić iz Poduzetničkog razvojnog centra općine Erdut najavljuju nastavak radne akcije čišćenja kupališta u četvrtak 10. rujna u 11,30 sati, a zajedničko će okupljanje iskoristiti i za postavljanje stolova i ploča na toj lokaciji.
Žele, naime, iskoristiti preostale lijepe dane za ekološke aktivnosti u Dalju u sklopu projekta “Počistimo i uljepšajmo naš dio Dunava” kojemo u je cilj počistiti dio dunavske obale, urediti i opremiti kupalište.

Ljetos su već postavljen inventar poput koševa za otpad, suncobrani…,

kaže Milica Jeremić. Siniša Bulajić navodi kako se projekt realizira uz potporu Općine Erdut i načelnika Jugoslava Vesića, a Općina je za provedbu tog projekta donirala četiri suncobrana od trske te stupce i mrežu za uređenje igrališta za odbojku na pijesku kako bi daljskom kupalištu bili i dodatni sadržaji koji će privući mlade na druženje i bavljenje sportskim i rekreativnim aktivnostima.

You may also like...

Skip to content