“Kako pravilno komunicirati? – besplatan komunikacijski tečaj za mlade u Općini Erdut!

Županijski savjet mladih Osječko-baranjske županije, u suradnji s Općinom Erdut i Agencijom Simfonija d.o.o. za odnose s javnošću iz Osijeka, organizira projekt pod nazivom Komunikacijski trening za mlade u Osječko-baranjskoj županiji.
Prvi komunikacijski trening u ovoj godini bit će održan u Dalju (Općini Erdut), a datumi održavanja treninga su od 23. do 26. svibnja 2011. godine od 17 do 21 sat.
Dnevno trajanje treninga bilo bi 4 sata, prva dva sata činio bi teorijski dio, dok bi druga dva sata bila praktični dio u kojemu bi sudionici sami radili konkretne komunikacijske vježbe.
U projektu bi se služili najsuvremenijim metodama učenja osnova komunikacijskih vještina i odnosa s javnošću, koje će polaznicima omogućiti stjecanje znanja i kompetencija za aktivnije sudjelovanje u javnom i političkom životu zajednice. Županijski savjet mladih kroz svoje projekte želi aktivno uključiti mlade a nakon edukacijskog ciklusa o poduzetništvu na kojima je sudjelovalo preko 1000 mladih s područja Osječko-baranjske županije, slijede komunikacijski tečajevi koji će se održati diljem Osječko-baranjske županije. Cilj nam je motivirati mlade da se počnu baviti poduzetništvom kao i naučiti ih kako da budu što konkurentniji na tržištu. KOmunikacije su ujedno i jedan od preduvjeta svakog uspješnog poduzetnika.
Na kraju navedenog treninga Agencija Simfonija d.o.o, Općina Erdut i Županijski savjet mladih Osječko-baranjske županije izdat će potvrdu o sudjelovanju sudionicima koju budu nazočni na svim dijelovima predviđenim projektom.
Svi zainteresirani trebaju poslati prijave na e-mail adresu savjet.mladih@obz.hr
Potrebno je poslati samo svoje kontakt podatke i u naslov maila napisati „Komunikacijski tečaj“.

Kontakt
Darko Radić
Županijski savjet mladih Osječko-baranjske županije
mob. 098/1698304

You may also like...

Skip to content