Seminar u organizaciji Centra za promicanje i razvitak poduzetništva i PORC Općine Erdut

Kako uspješno poslovati u teškom poslovnom okruženju?

Zadruga Poduzetnička mreža – Centar za promicanje i razvitak poduzetništva i Poduzetničko-razvojni centar Općine Erdut d.o.o. organiziraju informativni seminar “Kako uspješno poslovati u trenutnom poslovnom okruženju?” koji će se održati u četvrtak, 24. siječnja, u Kulturnom i znanstvenom centru Milutin Milanković u Ulici Zlatka Takača 13 u Dalju s početkom u 17 sati.

Bojana Orsić, direktorica PORC-a, kaže kako su planirane teme seminara Zakon o fiskalizaciji u prometu gotovinom i njegova primjena u praksi, Promjene u poreznom sustavu od 1. siječnja (PDV, doprinosi, dobit, dohodak), Projekti EU za RH u 2013. godini (IPARD – mjere 101,103), HBOR – financijska potpora poduzetničkim projektima.

– O navedenim temama govorit će stručni predavači koji su pozvani i koji vladaju tematikom te koji svojim predavanjima mogu pridonijeti boljitku poslovanja svakog poduzetnika. Odgovorit će se na pitanja kako provoditi fiskalizaciju u svom poslovanju, kojim se poreznim promjenama moramo prilagoditi od 1. siječnja, kako realizirati projekt IPARD i ostvariti nepovratna sredstva u iznosu 50% od svoje investicije, kako realizirati kredit za financiranje investicijskog projekta…To su samo neka od pitanja na koja će prezentacije odgovoriti jer će biti konkretne, sažete, interaktivne i aktualne – navodi Orsić.

Pozivaju sve zainteresirane poduzetnike da im se pridruže, a dolazak je potrebno potvrditi najkasnije do srijede (23. siječnja) na telefon 031/273155 (Zadruga Poduzetnička mreža) kako bi se pripremio dostatan broj pisanih materijala. Seminar je besplatan, a financiraju ga Ministarstvo poduzetništva i obrta i Zadruga Poduzetnička mreža.

D. Pejić

You may also like...

Skip to content