Zbrinjavanje sekundarnih sirovina u općini Erdut

Komunalno poduzeće Čvorkovac d.o.o. u ponedjeljak, 7.  srpnja  će početi dostavljati korisnicima usluge odvoza kućnog otada plave kante i kompostere na području cijele  općine Erdut. Direktorica Čvorkovca Anđelka Tomašević  kaže kako plave kante korisnici trebaju koristiti  isključivo za  odlaganje starog papira, dok su komposteri namijenjeni za  zbrinjavanje organskog otpada.
– Napominjem  da su plave kante i komosteri za sve naše  korisnike odvoza komunalnog otpada potpuno besplatni te  da se za njihovo korištenje neće naplaćivati nikakva naknada. Prikupljeni stari papir odvozit će se jednom mjesečno,  zadnji petak u mjesecu, dok će obrađeni organski otpad  građanima služiti za vlastitu upotrebu u vrtovima. Prilikom  preuzimanja kanti i kompostera korisnici obvezno potpisuju   ugovor o preuzimanju isključivo za našu evidenciju pa su  nam potrebni za taj papiraniti dio posla važeća osobna  iskaznica ili OIB osobe na koju se ispostavljaju računi za  odvoz komunalnog otpada, pojašnjava direktorica Čvorkovca.
Dodaje da u slučaju da djelatnici Čvorkovca ne zateknu   građane kod kuće za vrijeme podjele bit će im ostavljena  obavijest da se javite na telefon 590-272 i 591-556 ili da dođu  osobno u poduzeće radi dogovora oko preuzimanja bes platne opreme.

You may also like...

Skip to content