Bjelobrdski karataši proslavili tridesetu obljetnicu

Radno predsjedništvo

Radno predsjedništvo

Karate klub Bijelo Brdo svečano je obilježio 30. godišnjicu od svog osnivanja, odnosno desetu godišnjicu od reaktiviranja. Predsjednik kluba Dragoslav Mijačević na skupštini je rekao kako je Klub u posljednjih deset godina imao 200 članova, a u tom razdoblju održano je 17 polaganja za pojasove i 180 članova je uspješno položilo. Najvrjedniji pojas u klubu je ljubičaste boje.

Načelnik Općine Erdut Jugoslav Vesić, čestitao je vodstvu Kluba na dosadašnjem radu i postignutim rezultatima, te pohvalio dosadašnju suradnju Kluba i Općine istaknuvši pritom da će Općina nastaviti podupirati rad karataša. Čestitke su bjelobrdskom klubu uputili Ljubo Sekulić, predsjednik Kluba penzionera, i Branislav Švabić, predsjednik Konjogojske udruge “Drava” iz Bijelog Brda.

Jugoslav Vesić primio je posebno priznanje Općini Erdut za uspješnu suradnju

Jugoslav Vesić primio je posebno priznanje Općini Erdut za uspješnu suradnju

Prijatelj i suradnik Kluba Zvonko Biondić, predsjednik KK “Hrvatski sokol” iz Osijeka najavio je da će nastaviti pomagati rad Kluba i bjelobrdske karataše pokušati uključiti u Županijsku ligu za mlađe kategorije. Karataši su uručili zahvalnice sponzorima i aktivnim članovima, a članovima natjecateljske ekipe uručena su priznanja i sportske torbe.

You may also like...

Skip to content