Poziv za sudjelovanje u edukativnoj radionici EU projekta „ Mjesto za mene“ IPA 2009 – Razvoj inovativnih socijalnih usluga

Poštovani,

U sklopu provedbe EU  projekta naše Udruge,  pod nazivom „Mjesto za mene“, organiziramo edukativnu radionicu  na temu:Razvoj socijalnih usluga u privatnom i civilnom sektoru na području rada s djecom, mladima i starijim osobama.

Mjesto za mene

Mjesto za mene

Radionica će se održati 22. veljače 2013. godine (petak) u  Kulturnom i znanstvenom centru Milutina Milankovića u Dalju, Zlatka Takača 13, s početkom u 10 sati.

Ovom radionicom želimo potaknuti razvoj socijalnih usluga na području Vukovarsko srijemske i Osječko baranjske županije, sukladno potrebama korisnika i potrebama Ministarstva socijalne politike i mladih koje se nalazi u procesu deinstitucionalizacije sustava, budući da razvoj ovih usluga može otvoriti prostor za nova zapošljavanja.

Namjera nam je informirati zainteresirane i pružatelje socijalnih usluga o mogućnostima organiziranja, financiranja i održivosti socijalnih usluga za različite skupine korisnika ( djeca, mladi, osobe s invaliditetom,  osobe s problemima ovisnosti, starije osobe i sl).

U ime Ministarstva socijalne politike i mladih na predavanju i u raspravi sudjelovat će mr. sc. Josip Sarić viši savjetnik, a o socijalnim uslugama koje već pružaju pričat će Suzana Vargovićpredsjednica Udruge Breza Osijek, MiralaAlagićpredsjednica Uduge P.G.D.I. Beli Manastir, Tomislav Mišetić voditelj Uduge Ne-ovisnost Osijek, Denis Ćosić zamjenik ravnatelja Crvenog križa Osijek, Natalija Fadigavoditeljica CentraAmadea Đakovo.

Prijave na radionicu otvorene su do 20. veljače 2013. godine,ispunjene prijavnice trebaju biti  dostavljene na e-mail adresu mjesto.za.mene@gmail.com, a prijaviti se mogu i osobe koje nisu članovi udruga, no zainteresirane su za pružanje socijalnih usluga.

Pozivamo Vas da se uključite.

S poštovanjem

Predsjednica Udruge Breza

Suzana Vargovićdipl ped.

Pozivnica i program

PRIJAVNICA

You may also like...

Skip to content