Večer poezije- pjesme lokalnih pjesnika

Udruga Centar za mlade Dalj provodi projekt “Mladi za stare”. Projekt je sufinanciran od strane Osječko-baranjske županije i općine Erdut.

Opći cilj projekta je organizirati dnevne aktivnosti za osobe starije životne dobi u svrhu poboljšanja kvalitete života kroz uključivanje u djelovanje i rad zajednice, te potaći stare osobe sa područja općine Erdut da se aktivno uključe u društveni život zajednice.
Dana 17.11. 2016. godine u Kulturnom i znanstvenom centru Milutin Milanković u Dalju, održana je radionica pod nazivom “Večer poezije- pjesme lokalnih pjesnika”.
Na radionici je bilo prisutno oko 30 mladih i starijih sudionika s područja općine Erdut, a voditeljica radionice bila je gospođa Gordana Pavić, pjesnikinja iz Dalja.

Sudionici radionice imali su priliku poslušati nekoliko pjesama koje je napisala gospođa Pavić, te saznati na koji način pjesnikinja pronalazi inspiraciju za svoje pjesme. Večer poezije je privedena kraju uz šalu, anegdote iz života naše pjesnikinje, te uz druženje mladih i starijih generacija s područja općine Erdut.

You may also like...

Skip to content